Vacature administratief medewerk(st)er / verkoop(st)er

Profiel

Is de ene job te commercieel en de andere te administratief? zou je graag van twee walletjes eten? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Wat houdt de job in:

Je bent administratief en financieel heel sterk. Je hebt ook passie voor interieur.

Je ontvangt klanten in de showroom en verleent hen advies met betrekking tot raamdecoratie, behang, verf en tapijt. Je ziet het als een uitdaging om de klant te inspireren.

Het technische aspect schrikt jou niet af. Je bent bereid om hierover bij te leren.

Je staat in voor een uitstekende klantenservice op een vriendelijke, behulpzame en professionele manier.

Je maakt prijsoffertes, plaatst bestellingen, doet het contact met de leveranciers en je volgt het ganse project op.

Je vervult administratieve en éénvoudige boekhoudkundige taken zoals leveringsbonnen en transportkosten controleren, aankoopfacturen inboeken, aankoopprijzen updaten op PC en op stalen, voorraden bijbestellen, bank inboeken, retours en creditnota's controleren, telefoons opnemen, kassa tellen, verf mengen met de computergestuurde verfmengmachine

Je staat mee in voor de permanentie van de showroom en je bent bereid tussen de 22u en de 34u te werken waaronder 1 op 2 zaterdagen.

Je hebt dus een heel gevarieerd en afwisselend takenpakket.

Aanbod

Je komt terecht in een familiebedrijf die een exclusief productgamma aanbiedt met een sterke marktreputatie. Godecor is specialist in raamdecoratie en schilderwerken sedert 1888. Ons groeiend familiebedrijf, gevestigd in Moorslede en telt 13 heel enthousiaste medewerkers. Dat onze klanten continu kunnen rekenen op een uitzonderlijke klantenservice, hebben wij aan hen te danken. In alles wat ze doen, streven ze naar perfectie.

We bieden jou een uitdagende afwisselende job aan, in een aangename omgeving. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en organisatie. Je wordt omringd door een gemotiveerd team waarmee je samenwerkt om de dromen van de klanten te realiseren. Er wordt een uitgebreide opleiding “on the job” voorzien door collega’s. Zowel het administratieve pakket, de interne organisatie als de productkennis wordt je aangeleerd.

Er is kans op een contract van onbepaalde duur. Jouw salaris wordt bepaald in overeenstemming met jouw ervaring en kennis. Ook krijg je maaltijdcheques en ecocheques.

Het bedrijf is twee weken collectief gesloten tijdens het bouwverlof. De resterende wettelijke vakantiedagen kunnen vrij bepaald worden in overeenstemming met de collega’s.

Contactgegevens

GODECOR, Roeselaarsestraat 76 8890 MOORSLEDE

Solliciteren met CV en motivatiebrief
via mail naar info@godecor.be (contactpersoon: Wim Godderis)

Bekijk de volledige vacature: 
Administratief medewerk(st)er / verkoop(st)er - MOORSLEDE (vdab.be)

We bieden jou een uitdagende afwisselende job aan, in een aangename omgeving.